luni, iunie 21, 2010

cateva randuri pentru ca... [vise pentru mai tarziu]

*e despre tine... stiu k nu sti despre cine dar cu totii avem acel cineva caruia am vrea sa ii spunem muuuuuulte si totusi niciodata nu e acolo (curaju) sa-i poti spune.
*so... e despre tine pentru ca ma faci sa ma simt bine, si ma faci sa rad si sa rad si tot rad.. si e asa de bine cand ma cufund in rasete si buna stare.
*e despre mine pentru k uit de mine si de oricine cand stai acolo si te uiti la nori cu mine si ma simt in libertate cand doar te uiti in ochii mei si ma pierd pe pajistea verde din ei.. si ma pierd pe autostrazile albastre din ei.. si misterul intunericului negru din ei ...
*singuratatea a disparut si e din ce in ce mai rau k e prea bine:))...
* stiu ca nu vezi ce iti arat... stiu ca nu auzi ce spun acum...stiu k nu simti ce simt eu acum...dar daca minti k le faci o faci al dracului de bine ca nu se prinde nimeni .. si cum iese fumul din tigarea din care nu mai tragicam asa se duc si toate relele cand ma ti strans si ghici... ma faci sa rad!!
*oricine care a trecut prin asa ceva stie despre ce vrobesc.. ptr oricine altcineva sunt vorbe goale pe o pagina sictirita.
*imi imaginez raiul pe pamant.. si nu vad decat parcul ala si nu aud decat rasetele alea si si frigul de seara care ne aducea si mai aproape.. si muzica in surdina... si lichidele reci.
*si toate celelalte... vise pentru mai tarziu...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu