marți, iulie 27, 2010

sentimente.., in sfarsit:)

Am plecat, dar sunt chiar aici; Cum?! simplu...atat de simplu incat nu poti vedea...mereu cautam lucruri prea complicate acolo unde nu sunt de fept...
Deci, am plecat dar sunt chiar aici;Cum?! simplu! Te'am adunat in mine,bucata cu bucata te'am asamblat, esti o prezenta nelipsita din mine!Unde erau lipsuri am rupt raze de soare; unde erau gauri am lipit stele; unde erau enigme am presarat mister; unde erau arsuri de furie si dureri am bandajat cu dragoste. Va dura prea mult pana mi te va lua cineva, unii se vor plictisii, altii vor abandona dar nimeni nu va reusii sa mi te ia, pe tine sau imaginea ta perfecta pe care am creat'o.
Si totusi, am plecat dar sunt aici; Cum?! Simplu!! Cand am plecat mi'am luat ochii dar ti'am lasat privirea; mi'am luat mainile dar ti'am lasat imbratisarea; mi'am luat buzele dar ti'am lasat sarutul; mi'am luat vocea dar ti'am lasat cuvintele. A fost ordin de sus, de la Nemurire.. nu ai ce sa faci, nu ne'am putut impotrivi si nici nu cred ca am vrut, oricat de rebele erau sufletele noastre.
Ma opresc aici...desi mai erau multe de spus..de scris..de trait; Dar restul nu se spune, de tine, se memoreaza si se pastreaza sa pavez acel gol din locul tau cand nu esti , pentru ca meriti...

2 comentarii:

  1. Cand te darui total unui lucru, esti extatic. Cand o faci doar cu o parte din fiinta ta esti nefericit, pentru ca partea se misca separat de intreg.


    Si nu uita: ziua de azi este tot ce ai; acum este singurul moment in care existi. Daca vrei sa traiesti, fa-o acum sau niciodata.

    numai bine,
    Crista

    RăspundețiȘtergere
  2. frumos,sentimente.....sunt foarte multe lucruride spus,oricine are macar un sentiment in viata,fie de rau fie de bine.Insa noi oamenii urmarim sa avem sentimente cat mai bune,pentru o viata mai buna.
    Bafta si la mai multe postari.

    RăspundețiȘtergere