vineri, februarie 18, 2011

~ testament~

# Valorile mele... nu's prea multe, iar cele care sunt poate sunt valori doar pentru mine.
~Dixi.. hm.. el da, e pretios.. el ramane cu mine!!
~Zambetele mele fortate, le impart intre oamenii care s-au chinuit prea putin sa ma inteleaga, sau deloc si au avut pretentia de a ma cunoaste..
~Zambetele de politete le impart celor pe care nu i'am inteles eu, poate puteam sa o fac si nu mi'am dat interesul prea mult, sau poate chiar nu am putut desi mi'am dorit..
~Zambetele mele sincere sunt pentru cei care m'au inteles, dar pe care nu i'am lasat eu sa se apropie de mine sau nu m'am apropiat eu de ei suficient.
~Hohotele de ras si sentimentele de "bine" sunt numai pentru acei prieteni care mi'au fost alaturi tot timpul, si la bine si la rau... aia cativa cati sunt ei.. cu cat mai putini cu atat mai bine ca revine mai mult pentru fiecare...
~Privirea?! hmm...le'o las celor ce au cautat'o si poate nu au gasi'o pe cea pe care au vrut'o...
~Mainile sunt pentru cei pe care i'am mangaiat (sau palmuit), celor pe care mai trebuia sa ii maingai, si celor pe care poate va mai trebuii sa ii maingai (sau palmuiesc) de acum inainte.
~Picioarele?:)).. pentru ce pe care i'am alergat si pentru cei de care am fugit eu..
~Capul e pentru vre-un dusman care e dispus sa plateasca o suma colosala care apoi va fi donata unor centre care ajuta batrani sau copii.
~Ideile mele vreau sa ajunga doar la oamenii care le pot pune in aplicare si sa le si intretina, sa nu ramana abandonate aiurea in lume. Vreau sa fie oameni ambitiosi si puternici (psihic) si (putin) nebuni :)).. bine fie.. sa ajunga cate una la fiecare dintre voi macar asa... sa aveti o parte din mine undeva in capetele voastre.. ca ma puneti in rama pe perete sau ma incuiati intr-un sertar ascuns.
~Parerile personale vi le las voua.. fiecare parere sa ajunga la destinatarul de drept.. ca sa stiti toti ce credeam si inca mai cred despre fiecare pana o sa imi schimbati parerile prin fapte!
~Gandurile si tristetile... le iau cu mine.. nu le meritati niciunu.. sunt prea grele nu le meritati pentru simplu fapt ca intr-un fel sau altul m'ati suportat, sau nu:))
~Cautarile din viata le las celor care au spirit de aventurier in ei.. :)
~Iubirea?...hm.. grea alegere sau nu! Iubirea o las tuturor prietenilor("iubiti") la care am tinut ca doar nu degeaba am fost cu ei :))) da .. lor si urmatorilor :)
~Ura.. hm.. pe asta o las unui singur om... dar acel om trebuie sa fie puternic(tot psihic) ca sa poata sa ii faca fata si sa o gestioneze si sa o foloseasca intr-un mod cat mai benefic..daca se poate daca nu.. o iau si p'asta cu mine...
# ce sa va mai las?.. ah da! stiu!
~ Visele mele vi le las sa aveti grija de ele.. sa le impliniti sau nu... sa le impariti intre voi.. cate un infinit pentru fiecare (sunt multe nu le siti dar cand le veti primii le veti afla) si daca nu le impliniti macar sa simtiti bucuria de a le avea si spera k le puteti indeplinii (intr-un mod naiv si placut)
~Obsesiile? sa vi le las si pe astea?...:)) oare le puteti face fata?.. bine atunci sa luati cate puteti si cate vreti si.. oricine vrea sa se serveasca cu incredere (daca stie ca poate face fata)
# Cu speranta ca nu o sa mor maine... sau in viitorul apropiat, cum poate vor aia de vor licita pentru capul meu, spun ca voi revenii cu alta postare:) intr-o alta zi.. sau ma rog.. noapte:)#
Cu drag, Pixie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu