duminică, iunie 12, 2011

(happy) end

A fost o data, ca nici o alta data in viata mea, o persoana:)

asa cum in viata fiecaruia apare intr'o zi o persoana speciala...asa am avut si eu parte de una....dar asa cum in viata multora.. asa cum apare.. la fel de repede si dispare.. nici la mine nu a fost diferit.

A fost frumos:). Ne'am inteles asa cum nu am facut'o cu altii. Ne'am ascultat cu rabdare, poate mai multa decat a fost necesara, de multe ori. Ne'am cunoscut incet, incet si am ajuns la performanta de a il cunoaste pe celalt mai bine decat pe noi.

A fost povestea noastra pe care probaabil o sa o spunem nepotilor..eu sigur am sa o fac:).

Nu imi pare rau ca a existat persoana asta.. pe care am o numesc scurt... ED.

Ei bine, Ed , nu imi pare rau ca ai existat in viata mea. NU! Dar imi pare rau ca nu am putut fi mai mult pentru tine.

Imi pare rau ca nu ti'am fost decat sprijin moral. Imi pare rau ca nu m'am descurcat asa cum trebuia. Imi pare rau ca ti'am demonstrat ca oamenii chiar nu sunt de incredere.. ca nu te poti baza pe ei.. ca nu o sa fie niciodata acolo cand ai nevoie de ei...am incercat sa demonstrez contrariul dar.. se pare ca am esuat...

Sper ca intr'o zi sa ma poti ierta si sa ai puterea sa ai incredere in altii..altele.. Poate ne vom ierta reciproc..poate voi gasi si eu lucruri pe care sa consider ca le'ai facut gresit... Poate.

As vrea totusi sa iti amintesc ca niciodata nu ti'am cerut nimic si ca tot ce mi'am dorit a fost sa fi fericit, Ed, si sa te bucuri de tot ce'i in jurul tau si daca intr'o zi, ca azi, se va gasi cineva mai bun ca mine sa te sustina atunci voi pleca cu fruntea sus stiind ca macar m'ai lasat sa te ajut, ca am ocupat un loc important in viata ta.

Daca altcineva e langa tine eu sunt fericita, pentru ca probabil poate trece barierele ce ne'au impiedicat pe noi sa fim mai mult decat "suport moral" pentru celalt. Nu sunt absurda:)) stiu ca amandoi avem nevoie de mai mult, poate...

:) Si mai am o dorinta. Sper ca ....ea....sa iti fie din nou alaturi, pentru ca sunt constienta (si chiar ma amuza ca poate exista cineva care face comparatii) ca nici macar un gram din ce a fost langa ea , nu se poate compara cu asta...I'll miss you!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu